Lowland Paws

Not only beauty

Leuk dat je even op mijn site komt rond kijken
Ik ben Marianna Koppelaar en woon samen met mijn man Johan en onze jongste zoon Darwin(2003) in Bellingwolde In het dagelijks leven zijn we actief bezig met onze honden.
Ik heb mijn eerste eigen hond gekocht toen ik 16 was , dit was een mechelse herder. Heb sinds dien eigenlijk de honden sporten niet meer los gelaten en heb dan ook al heel wat verschillende trainingen gedaan zoals behendigheid , ipo, reddingswerk gg…, dogdance enz. Heb ook enige tijd les gegeven, honden opgevangen waar mensen geen raad meer mee weten. In 1995 is bij ons het eerste nestje geboren.
Op dit moment zijn we vooral actief met coursing/renbaan, shows, dogdance en gedrag. Ook fietsen we met de honden voor konditie en gewoon omdat ze het erg leuk vinden. Mijn doel in het fokken, is dat mijn fokproducten in eerste plaats gezond zijn. Daarnaast wil ik honden met een leuk stabiel karakter, die op de show niet voor gek staan Veelzijdige honden die ook evt. aanleg hebben in het werken in bv. behendigheid, coursen/renbaan, dogdance, enz.
Ik doe mijn best om de combinatie van teef en reu zo goed mogelijke uit te zoeken, en of het positief iets kan opleveren voor het ras en mijn fokdoel. Het neemt dan ook veel tijd in beslag voordat ik de juiste match heb gevonden. Ik ben erg kieskeurig met het zoeken van puppykopers. Natuurlijk staat het hun vrij om al hun vragen op me los te laten.
Dat was dat, en nu wens ik je veel plezier op mijn website, ik hoop dat je genoeg komt te weten over ons en onze dieren. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met me opnemen. Heb je een hond die familie is van onze honden, dan wil ik natuurlijk graag je verhalen en foto’s ontvangen.