Lowland Paws

Chinese Crested & Cirneco dell'Etna

Brava Pastoral

Muszka
* N.H.S.B. nr: 2906203 (Import)
* Dob: 03.02.2012
* Color: tri-colour
* Variety: Powderpuff

PRA-RCD3, PRCD, PLL Clear
(met pensioen)
Muszka is onze eerste chinees.
We hebben haar mee naar huis genomen toen ze 6 maanden oud was. De familie had zoiets van wat moeten we hier nou van denken, maar al gauw was de hele familie weg van haar super karakter.
Ondertussen is ze de senior in ons huis, die de uitstraling heeft van een prinses, maar ook is zij goed te plaatsen in de rol van nar. Als een bezetenen door de tuin rennen en dan plots tot stilstand komen en dan je aan kijken zo van  “wat ?”. En dan weer weg crossen. Op het andere moment wil ze iets van je en dan gooit ze al haar charmes er in. Ook kan ze haar boekje trucjes tevoorschijn halen als ze iets wil of gewoon in een gekke bui is.
Mensen vragen vaak waarom noemen jullie haar een prinses, dan komen ze bij ons en leren onze prinses Muszka kennen. En moeten ze toegeven dat ze een echte prinses is, maar wel met narren streken.
Pedigree

Chica Senorita Trishablue

Chica
* N.H.S.B. nr: 2944208
* dob: 04.11.2013
* Variety: Hairless
* PLL clear/PRAprcd clear/Patella Luxatie clear/EVCO clear
Wauw wat een hond, onze stoere Chicchic.
Grotere knuffel dan haar hebben we nog niet gehad. Ze is makkelijk met alle honden, maar laat duidelijk weten wat ze wel wil of niet wil.
Ze heeft een uitbundig gesprek met je als ze wat wil of blij is.
Kom gerust een keer op bezoek als je wilt kletsen of knuffelen, ze zal als eerste in de rij staan!
Pedigree

Jhaja Jambolaya Trishablue

Jambolaya
* N.H.S.B. nr: 2944208
* dob: 04.11.2013
* Color: black, white
* Variety: Hairless
* Genetic PLL clear,PRCD-PRA clear
Gecastereerd.
Jam-pie is bij ons geboren, hij was nog maar net een weekje oud en had mijn hart al gestolen.
Eigenlijk was het niet de bedoeling om een reutje te houden, maar ja wat doe je als blijkt dat hij zich ook nog eens leuk ontwikkelt. Hij liet ons helemaal versteld staan toen hij op zijn eerst show meteen best baby van de show werd. En de 3 shows erna bij de 6 beste babys van de show werd geplaatst.
Jam-pie heeft energie voor 10, heeft een heerlijk karakter. Hij heeft al een paar keer mee mogen doen op de renbaan en coursing. Ik geloof dat dit helemaal zijn ding is, dwars door de plassen en door het hoge gras. Normaal heeft hij een hekel aan water, maar ja die haas he…..
Pedigree